Χορεύω από χαρά!

dancingΤα συναισθήματα που σου προσφέρει το blogging είναι μοναδικά!
Τα ζω και τα απολαμβάνω κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Σε λίγο καιρό κλείνω 3 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το δικό μου blog.
Θυμάμαι το άγχος μου, όταν για πρώτη φορά πάτησα το κουμπί για να δημοσιεύσω το πρώτο μου άρθρο. Έτρεμε το χέρι μου και χτυπούσε δυνατά η καρδιά μου.
Νόμίζω ότι όλοι οι bloggers το έχουν νιώσει αυτό στο πρώτο τους άρθρο.

Θυμάμαι την απίστευτη χαρά μου, όταν μια από τις μεγαλύτερες bloggers της Ελλάδας, αναφέρθηκε στο δικό μου άρθρο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ίδια.

Αυτή η blogger, είναι η αιτία που εγώ σήμερα έχω ένα blog και μέσα από αυτό έχω γνωρίσει ΕΣΑΣ, μέσα από αυτό έχω κερδίσει μοναδικές εμπειρίες, έχω κρατήσει στιγμές και σκέψεις για να μπορεί η κόρη μου σε λίγα χρόνια να τις διαβάζει και έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Είναι μαγικό το συναίσθημα, όταν συναντώ μια φίλη στο δρόμο και μου λέει ‘σε διαβάζω!’.
Νιώθω υπέροχα όταν μου αφήνετε σχόλια και μου λέτε ότι μια ιδέα που έγραψα σας έλυσε τα χέρια.

Δεν περιγράφεται το συναίσθημα που νιώθω, όταν γνωστοί και φίλοι μου στέλνουν μηνύματα για να με ρωτήσουν την άποψή μου για κάποιο βιβλίο για γονείς ή κάποιο παραμύθι ή συμβουλές για το πως έκοψα την πάνα της κόρης μου.

Είναι σημαντικό για εμένα, όταν φίλες μου, μου λένε ότι είμαι πηγή έμπνευσης και ότι σίγουρα και εγώ είμαι στη λίστα κάποιου.

Δεν ξέρω αν όντως αξίζω όλα αυτά τα σχόλια, ξέρω όμως ότι όλα αυτά με κάνουν να θέλω να ‘χορεύω από χαρά’! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Για κάποιους τα likes στα άρθρα μπορεί να μην είναι σημαντικά. Για εμένα είναι πολύ σημαντικά γιατί αυτά είναι η αξιολόγηση η δική σας για το αν σας αρέσει αυτό που γράφω ή όχι. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνώ μαζί σας και εσείς μαζί μου!

Όταν όμως κάποιος θέλει να εκφραστεί παραπάνω, θα αφήσει κάποιο σχόλιο.
Εχθές στο facebook αναφέρθηκα σε ένα τέτοιο σχόλιο που μου άφησε μια μαθήτρια 16 χρονών. Της απάντησα χθές και δείτε την αντίδρασή της σήμερα στα σχόλια του άρθρου εδώ.
Πείτε μου, δεν είναι ωραίο το συναίσθημα όταν σου λέει μια μαθήτρια 16 χρονών ότι ένα σου σχόλιο ήταν αρκετό για να την κάνει να χορεύει από χαρά; Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα όταν θέλει να σου ανταποδώσει την χαρά της, αφιερώνοντας σου ένα δικό της άρθρο;

Ναι, είναι μοναδικό και σε κάνει να ‘θέλεις να χορεύεις’!

Photo by istolethetv