Όλα ξεκίνησαν από ένα ‘τίποτα’ ;) !

psifiakesgeitonies
Ντριν, Ντριν, Ντριν!!!!

– Ναι, παρακαλώ;
– Έλα Άσπα μου, τι κάνεις; Η Αγγέλα είμαι. Είπα να τα πούμε και από το τηλέφωνο επιτέλους! Χαχαχαχαχα.
– Έλα Αγγέλα μου, χαχαχα καλά έκανες, καλά είμαι εσύ; Η Ελευθερία τι κάνει;
– Καλά είμαστε εγώ και η μικρή! Εσένα τα κορίτσια σου, η Εβίτα και η Εβελίνα τι κάνουν;
– Μια χαρά είναι! Στο σχολείο είναι τώρα.
– Πω πω διάβασα τις ατάκες τους σήμερα, φοβερές όπως πάντα! Χαχαχα
– Ναι, ναι είδες. Χαχαχα
– Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την ομιλία μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα!
– Ναι, να σου πω….μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα!
– Τέλεια, σε ευχαριστώ! Ανυπομονώ να σε δώ και από κοντά!
– Εγώ σε ευχαριστώ, ό,τι χρειαστείς ξαναμιλάμε, και εμείς ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!
– Φιλιά πολλά!
– Φιλάκια!

Έκλεισα το τηλέφωνο και χαμογελούσα για καμιά ώρα ακόμα :)

Όλα ξεκίνησαν από ένα τίποτα! Από μια απλή αναζήτηση στο γκούκλι!

Πριν 14 μήνες
θυμάμαι καθόμουν στο χαλάκι, στο δωμάτιο της Ελευθερίας, ενώ η Ελευθερία έπαιζε και εγώ έψαχνα από το κινητό κάτι στο γκούγκλ (κάτι για την Ελευθερία θα ήταν αλλά δεν θυμάμαι τι) και έπεσα στο blog της Άσπας. Από το πρώτο της άρθρο, ταυτίστηκα μαζί της! Διάβασα και 2ο άρθρο και 3ο και 4ο και 5ο ήθελα να διαβάσω όλο το blog!

Το πρώτο μου σχόλιο στο blog της ήταν αυτό:
Εγώ:
Καλημέρα Άσπα.
Έχθες ανακάλυψα το blog και προβλέπω να γίνω πολύ fun!!! :) Μανούλα και εγώ με την αξιολάτρευτη Ελευθερίτσα μας, 11 μηνών σήμερα.

Άσπα:
Αγγέλα καλώς ήρθες! Να τη χαίρεσαι την Ελευθερία και θα χαρώ να τα λέμε!!!

Πριν 13 μήνες
της έστειλα ένα email με subject: Για να γνωριστούμε καλύτερα :)

Πριν 12 μήνες
ανακάλυψα τους Μαμά…δες Μπαμπά…δες και μετά από λίγο τους μικροί Μεγάλοι. Μέσα από αυτές τις διαδικτυακές πύλες, έμαθα πόσα blog μαμαδομπαμπάδων υπήρχαν και εγώ δεν είχα ιδέα.

Πριν 11 μήνες
ανακάλυψα στο twitter τις αγαπημένες μου CretaMums. Μέσα από τις Cretamums γνώρισα την Χριστίνα και τις 8 πριγκίπισσες, αλλά και πολλές άλλες.

Πριν 10, 9, 8 μήνες αλλά και πριν 1 μέρα και κάθε μέρα
γνωρίζω νέες μαμάδες και μπαμπάδες. Κάποιες έχουν blog, κάποιες δεν έχουν, σε κάποιες κάνω like, σε κάποιες αφήνω σχόλια, κάποιες μόνο τις διαβάζω. Με κάποιες έχουμε γνωριστεί περισσότερο και έχουμε ανταλλάξει email έχουμε μιλήσει στο chat, λέμε στο facebook καλημέρα, καληνύχτα, και γενικά τα λέμε! Τα λέμε και χαμογελάμε μαζί, συγκινούμαστε, κάνουμε όνειρα, μοιραζόμαστε εμπειρίες και μιλάμε για τα παιδιά μας.

Πριν 6 μήνες
Ανέβασα το πρώτο μου άρθρο στο δικό μου blog.

Πριν 4 μήνες
Η Άσπα μίλησε για μένα στο mamamila.

Πριν 3 μήνες 
Έγραψα το πρώτο μου άρθρο στους Μαμά…δες Μπαμπά…δες και γνώρισα αυτή την απίθανη ομάδα καλύτερα.
Διάβασα για αυτούς και όλα όσα έχουν δημιουργήσει, είδα ομιλίες τους στο youtube, γίναμε διαδικτυακοί φίλοι, άκουσα τα καλύτερα σχόλια και τώρα θέλω πολύ να γνωρίσω από κοντά την Άσπα, τον Χρήστο, την Κατερίνα και όλα τα παιδιά.

Πριν 15 ημέρες
έλαβα ένα email αν θα ήθελα να συμμετάσχω στο συνέδριο Ψηφιακές Γειτονιές.

Σε 17 ημέρες από σήμερα
θα βρίσκομαι στο συνέδριο Ψηφιακές γειτονιές στο panel των bloggers. Θα γνωρίσω από κοντά όλους όσους γνωριζόμαστε αλλά δεν γνωριζόμαστε και τελικά θα γνωριστούμε……ή μήπως θα ξαναγνωριστούμε;  :)

Από μια απλή αναζήτηση στο Google, έχω την δική μου ψηφιακή γειτονιά. Ο καθένας μας έχει τη δική του ψηφιακή γειτονιά που κάθε μέρα μεγαλώνει, κάθε μέρα δυναμώνει! Αν θέλουμε να βρούμε κάποιο αρνητικό, αυτό θα ήταν ότι δεν υπάρχει η ‘φεϊς του φεϊς’ επικοινωνία.
Κανόνισαν όμως οι μικροί Μεγάλοι γι’ αυτό, κάνουν ένα φουουου και το εξαφανίζουν αυτό το εμπόδιο, με το συνέδριο που θα γίνει στις 20 Απριλίου.
Να σας πω την αλήθεια, για όλα έχουν κανονίσει, ακόμα και για τα ωραία πλαστικά ποτήρια με λεμονάδα και με γκλιν γκλον παγάκια έχουν κανονίσει!

Αλλά και εμείς οι bloggers έχουμε κανονίσει τα δικά μας. Θέλετε λίγο από παρασκήνια;
Σήμερα έβαψα το μαλλί, έχω κανονίσει να χτενιστώ μια μέρα πριν το συνέδριο, έχω κλείσει το αεροπορικό εισιτήριο, έχω ήδη διαλέξει ποιο μαμαδίστικο φόρεμα θα φορέσω :) και τέλος, έχω ήδη φανταστεί το ατελείωτο ‘κους κους’ που θα κάνουμε με τη Χριστίνα και θα χαμογελάμε, το βράδυ μετά το συνέδριο στο σπίτι της, όπου θα με φιλοξενήσει.

Όλα ξεκίνησαv από ένα τίποτα! Έτσι είναι οι Ψηφιακές Γειτονιές!

θα είμαι και εγώ εκεί!