Χειροποίητα Ανοιξιάτικα Στεφάνια

Στεφάνια με χαρούμενα & ανοιξιάτικα χρώματα που μπορείς να τα στολίσεις εξωτερικά στην πόρτα του σπιτιού σου και να δώσεις μια άλλη φινέτσα ή ακόμα και εσωτερικά σε κάποια γωνιά δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ.

Ανοιξιάτικα Στεφάνια

Λατρεύω τα στεφάνια. Όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος την κάνω με μεγάλη χαρά.

Με χαλαρώνει και με ξεκουράζει. Είναι από τις λίγες στιγμές που δεν σκέφτομαι τίποτα παρά μόνο τους συνδυασμούς των χρωμάτων και τι στολίδια θα βάλω για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα.

Wreath Spring

Η ευχαρίστηση της δημιουργίας και του αυτοσχεδιασμού! Κάθε στεφάνι που φτιάχνω είναι μοναδικό βάζοντας κάθε φορά μια διαφορετική πινελιά.

Spring WreathΗ πρώτη απόπειρα για να φτιάξω στεφάνια ήταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Δείτε εδώ τα σχέδια. Πραγματικά έγιναν ανάρπαστα! Μεγάλη χαρά ;)

WreathΗ τεχνική είναι απλή, απλά θέλει αρκετό χρόνο για να φτιάξεις το κάθε στεφάνι, αξίζει όμως τον κόπο.
Ανοιξιάτικο ΣτεφάνιTα στεφάνια αυτά αλλά και άλλες πολλές ανοιξιάτικες & Πασχαλινές δημιουργίες θα τις βρείτε στο παζάρι των CretaMums που θα γίνει στις 5 Απριλίου. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.
Όλα έχουν φτιαχτεί με πολλή αγάπη από τις Cretamums και τα έσοδα θα διατεθούν στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.

Στεφάνια για την άνοιξη

Αυτή την φορά δεν θα καταφέρω να βρίσκομαι εκεί (θα είναι όμως τα στεφάνια μου ;) μιας και αυτές τις μέρες θα είμαι Αθήνα για τις Ψηφιακές Γειτονιές.
Στη διήμερη εκδήλωση που απευθύνεται σε bloggers όπου πέρσι είχα τη χαρά να είμαι ομιλήτρια και η εμπειρία ήταν ανεκτίμητη.
Φέτος μπορεί να μην είμαι ομιλήτρια αλλά θα το ζήσω με τον ίδιο παλμό γιατί όπως λένε και οι Μικροί Μεγάλοι θα μοιραστούμε τις σκέψεις μας,  θα εμπνευστούμε, θα γνωρίσουμε ανθρώπους, απόψεις & ιδέες. Αυτό είναι άλλωστε το blogging!

Α.Α