Ανακαλύπτω τη ζωή, μέσα από την Ελευθερία μου ;)

Όταν έγραφα αυτό το post άκουγα αυτό το τραγούδι ξανά και ξανά.

Ακούστε την μελωδία και εσείς! Μια μελωδία που σε ταξιδεύει που σε κάνει να σκέφτεσαι όλες τις ωραίες στιγμές της ζωή σου, που σε κάνει να θέλεις να γράψεις…

ΠεταλούδαΟι ωραίες στιγμές είναι άπειρες και απλά πρέπει να απλώσουμε το χέρι και να τις φτάσουμε, να τις αρπάξουμε! Με ωραίες στιγμές θέλω να ξεκινήσω και να συνεχίσω αυτό το blog!

Τους λόγους που γράφω αυτό το blog θα τους δείτε εδώ αλλά θα ήθελα να αναφερθώ στον άνθρωπο που με ενέπνευσε να το ξεκινήσω και να παραδειγματιστώ. Το motto της είναι  ‘Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι…’ και το υποστηρίζει σε κάθε της βήμα! Για όσους την παρακολουθούν θα γνωρίζουν ότι αναφέρομαι στην Άσπα.

Σε κάποια επικοινωνία μας, της ανέφερα: θέλω πολύ να κάνω ένα “μπλοκ” αλλά ίσως έχω πειστεί ότι πρέπει να μεγαλώσει λίγο η Ελευθερίτσα (είναι 15 μηνών) ή μήπως είναι θέμα απόφασης?

Και η αυθόρμητη “διασκεδαστική όταν την μοιράζεσαι” απάντηση της ήταν: Θα χαρώ πολύ να σε δω να ξεκινάς το δικό σου “μπλοκ”. Θα δεις δε θα το μετανιώσεις! Εγώ το άρχισα όταν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα κορίτσια μου από την κόρη σου, αλλά μακάρι να το είχα αρχίσει νωρίτερα. Είμαι εδώ για οτιδήποτε βοήθεια θελήσεις!

Και μετά από 5 μήνες είμαι και εγώ εδώ για να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, Άσπα!

Οι ωραίες στιγμές για εμένα υπάρχουν στο μυαλό μου και είναι εικόνες από την παιδική μου ηλικία έως και σήμερα. Αλλά η ευτυχία μας χτύπησε την πόρτα εμένα και του άντρα μου πριν 2,5 χρόνια, όταν άρχισε το πρώτο σημάδι της εγκυμοσύνης μου, να μας ξεκλειδώνει τα καλά κρυμμένα συναισθήματα που υπήρχαν μέσα μας και κοιταχτήκαμε στα μάτια και σκεφτήκαμε ‘μα καλά που ήταν τόσο καιρό τα άτιμα και δεν έβγαιναν ε?, μα τώρα θα μείνετε εδώ και θα μείνετε για ΠΑΝΤΑ!’

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ανακαλύψεις στη ζωή, και εμείς απλά κάνουμε τις επιλογές μας, αυτές τις επιλογές που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και πιο ευτυχισμένους.

Εγώ επέλεξα να ανακαλύψω την ζωή, μέσα από την Ελευθερία μου ;)
[photo by CubaGallery]